Loading...

Zanimljiva pitanja za devojku – šta je pitati?

Već neko vreme simpatišete jednu devojku i želite da joj se približite, ali ne znate na koji način to da uradite?

Kroz glavu vam prolazi milion pitanja koja joj želite postaviti, ali se plašite da, ukoliko biste krenuli sa onim klasičnim „Koju muziku slušaš?“ ili „Koju knjigu čitaš“, može nastati tajac.

Šta pitati devojku?

Pokušavate potajno da proniknete u to šta ona voli i kako da joj ne budete dosadni, kako da je zaintrigirate i na lep način podstaknete na priču i tako napravite opuštenu atmosferu. Mi ćemo pokušati da vam pomognemo jednim manjim priručnikom pitanja, jer devojke vole da vide da ste zainteresovani za njih.

Ako pričate samo o sebi, to će ukazati na vašu nezainteresovanost i veliki ego, iako to možda u stvarnosti i nije tako, a posledica je možda samo vaše trenutne uzbuđenosti, treme ili pak stidljivosti.

Ako niste nasamo već se nalazite u većem društvu, na kakvom partiju ili drugom slavlju sa puno mladih, a želite da o simpatiji preko puta saznate nešto više, predložite igru istine i izazova.

Tako ćete biti u mogućnosti da joj postavite neka od pitanja na koja želite da znate odgovor, ali i neka malo škakljivija, luckastija pitanja koja ćete joj postaviti i zacrveneti je pred društvom. Izazov će možda omogućiti i dati vam šansu i da joj se približite.

Neka od standardnih, ali i onih manje uobičajenih pitanja, mi vam nudimo u redovima koji slede, a vi ih možete iskoristiti u kontaktu sa voljenom osobom. Pri tom se potrudite da svako ovo pitanje dobije i povratnu reakciju i da se razvije u jedan fin i opušten razgovor.

  1. Da li veruješ u ljubav na prvi pogled?

Ovo zanimljivo pitanje sigurno će je naterati da razmisli, ako do sada već nije, a vi za to vreme možete ubaciti i pošalicu „ili da ti priđem ponovo“, što će je u najmanju ruku nasmejati, ako ne i oboriti sa nogu.

  1. Šta ti se dopada kod mene?

 Ovo pitanje možete upotpuniti i dodatnim, šta generalno prvo primeti kod momka, da li voli momke koji posećuju teretanu, da li joj je bitno da momak poseduje izražene bicepse i trbušne mišiće ili pak gleda neke druge kvalitete.

  1. Kako zamišljaš svoju idealnu vezu?

Ili oblikujte pitanje u „Kako zamišljaš idealnog momka? Šta očekuješ u vezi od momka? Koje osobine treba da poseduje osoba koja će ti se svideti?“. Ili „Šta je najveća greška koju momak može da uradi u vezi? Da li bi oprostila prevaru?“ i drugo. Postoji mnogo varijacija i tema na ova pitanja i može vas odvesti u kom god pravcu vi to želite. 

  1. Da li ti se dopadaju fini momci ili voliš mačo, opasne tipove?

 Naravno, nemojte glumiti mačo tipa ako to niste, budite ono što jeste, jer neće uvek svaka devojka hteti mačo muškarca. Možda je imala nekog takvog pa se pokajala i sada želi finu, lepu i stabilnu vezu. Samo je bitno da budete ono što jeste, što većina momaka ne radi na prvom sastanku i tako greši.

  1. Da li postoji nešto što si uradila a da se kaješ?

Može to biti generalno u životu ili u vezi sa prethodnim momcima. Ali potrudite se da ne dirate stare rane, a i tek se upoznajete u želji da razvijete nešto lepo, pa ko još tada priča o bivšim momcima.

  1. Da li bi išla sa mnom…?

Ovde dodajte neki događaj kome bi trebalo da prisustvujete ili je prosto testirajte koliko je spremna biti uz vas na kakvom sportskom događaju, u kupovinu sportske opreme, aparata najnovije tehnologije i drugo.

  1. Da li ti je neko nekada slomio srce?

Ovim možete otkriti i neke osobine o njoj, tj da li je dotiču veze i koliko joj je stalo do momaka sa kojima je, ili prosto ne da na sebe, bitna je i dovoljna samo sebi i retko je ko može povrediti jer ona ide dalje.

  1. Šta ti je kod momka najbitnije? – pamet i način na koji razmišlja, pažnja koju ti poklanja i duhovitost, „debeo“ novčanik, fizički izgled ili pak nešto drugo.
  1. Koji deo tela najviše voliš kod muškaraca?
  1. Čime muškarac može da te osvoji odmah?

Pitajte je šta bi taj muškarac trebalo da uradi a da ona odmah bude njegova, pa ako ste u mogućnosti, učinite to smesta.

Uvek možete u vaš razgovor ubaciti neku simpatičnu pošalicu koja će je nasmejati. Pa makar i da ju je čula stotinu puta do sada ili je već pravi kliše, sigurno će vam se nasmejati. Možda će vama izgledati glupavo ili kao da ste se pošteno izblamirali, ali verujte, kada dođe kući nakon sastanka, sigurno će se setiti i sama nasmejati tome iznova.

Tako da, slobodno, samo hrabro sa duhovitim doskočicama tipa „Da li te je bolelo kada si pala iz raja?“, „Možeš li mi pozajmiti telefon, mama mi je rekla da je nazovem čim se zaljubim?“ (ovo će delovati kao da izglada da izgovara mamin sin, ali verujte, zasigurno nije tako), „Moram da zovem policiju, nije po zakonu da izgledaš tako dobro“. Rezultate ćete znati već sutra.

Sponzorisano:

Loading...

Pročitajte i ovo: