Loading...

Zanimljiva pitanja za dečka – šta ga pitati?

Postoji sijaset zanimljivih pitanja koja možete postaviti momku koga možda želite bolje da upoznate i koga simpatišete već neko vreme i željni ste da saznate nešto više o njemu. Bilo da se nalazite nasamo ili ste u kakvom većem društvu gde neobavezno časkate ili pak igrate igru istine i izazova, osobu koja vam je zapala za oko možete pitati šta god želite, a što vas interesuje.

Neka od pitanja mogu biti i pomalo luckasta, koja ćete se i sami stideti da u početku postavite, no sve to odnosu može dati jednu zanimljiviju, ljubavnu notu i može učiniti da se možda malo i opustite i da ne zvuči sve kao da je striktno „poslovno“.

Pitanja koja ćete postaviti mogu se ticati svega, ljubavi, finansija, vere ili bilo čega drugog što vas zanima. Mogu biti klasična, pomalo škakljive prirode, ili pak neka neobična pitanja na koja će osoba morati da odgovori, kao što je na primer pitanje u formi kako bi se snašao u određenoj životnoj situaciji.

Pitanja za upoznavanje

Za početak možete koristiti neka od uobičajenih pitanja za upoznavanje, dok se malo ne opustite i ne započnete neku dublju konverzaciju i ne nađete neke zajedničke teme. Mi vam dajemo neka od pitanja koja će vam makar malo olakšati start.

  1. Koju muziku voliš i na koja mesta u gradu voliš da izlaziš?

Ovo pitanje je i te kako često, ali odgovor na njega vas u mnogome može uputiti sa kim imate posla, ili vam makar dati još zajedničkih tema ako ste u istom muzičkom žanru.

  1. Koji je tvoj posao iz snova, gde bi voleo da radiš i da li imaš neke ambicije za budućnost? 

Iako ovo pitanje možda pomalo preozbiljno deluje, ipak ćete na osnovu njega moći da zaključite kako potencijalni partner razmišlja, da li je mamin i tatin sin, ili voli sam da uzme stvari u svoje ruke i obezbedi sebi kvalitetnu budućnost.

  1. Da li veruješ u Boga? Da li imaš uzore i idole i koji su? 

Ovakvim pitanjem otkrićete još neke bitne stvari o njemu, čemu teži, kako razmišlja i da li vam se mišljenja poklapaju.

  1. Mnoge devojke neće čekati da upoznaju momka i da usputno otkriju kakvi su zapravo u vezi već će ih odmah na početku testirati pitanjem – Da li su ti devojke na prvom mestu ili one zauzimaju drugu poziciju u tvom životu, nakon društva, hobija, sporta kojim se baviš? 

Samo od vas zavisi da li će vam se dopasti odgovor koji ćete dobiti.

  1. Da li ti je fizički izgled devojke najbitniji?

Ovo pitanje možda i nije dobro za prvi sastanak jer može i da ukaže na vašu nesigurnost povodom istog, čak i ako ona možda i ne postoji.

  1. Koji je najbolji savet koji si dobio u životu?

Veoma lepo pitanje zar ne?

  1. Ako bi mogao da živiš negde u svetu, gde bi to bilo?

Ovim recimo možete saznati da li voli putovanja i ako voli gde je sve bio i šta je obišao, da li mu se sviđaju neki narodi, običaji, nečija tuđa kuhinja i drugo.

  1. Koji je najsrećniji događaj u tvom životu?
  1. Da li si hrabar i da li si nekada uradio nešto hrabro čime se dičiš? 

Ovim ga možete podstaći i da bude malo hvalisav, da se diči nekim svojim podvizima, a i da vam pokaže da ćete uz njega biti sigurni i bezbedni.

  1. Koji je najbolji poklon koji si ikada dobio? 

Ili ga možete pitati šta je on nekome poklonio.

Nadalje, možete ga pitati dodatna pitanja iz njegove prošlosti tipa šta je kao mali želeo da postane kad odraste, koja mu je omiljena destinacija za putovanje iz snova, pitajte ga i za njegove blamove kojima se zajedno možete slatko nasmejati.

Možete ga dalje pitati i neka zanimljivija, škakljivija pitanja, čisto da vidite kako i u kom pravcu idu njegova razmišljanja. Pitajte ga šta bi radio da dobije sedmicu na lotou, šta bi prvo izneo iz kuće da je zahvati požar, pitajte ga da li bi vam otkrio svoju najveću tajnu, da li se nečega plaši i ima fobiju od nekih stvari i da li se zbog nečega što je u prošlosti učinio možda kaje. Ovim pitanjima lagano možete preći na sledeću grupu pitanja koja se možda tiču nekog vašeg budućeg odnosa i asociraju na ljubav pre svega.

Ljubavna pitanja

Evo nekih pitanja koja vam mogu poslužiti da saznate šta dotični momak koji vam se dopada zapravo misli o vama, na čemu ste sa njim i čemu možete da se nadate.

Mi vam dajemo neke od primera kako možete početi temu, a svakako da vi možete i sami smisliti pitanja u zavisnosti od toga šta vas interesuje.

Šta ti se na meni sviđa, a šta ne?

Kako zamišljaš svoju savršenu devojku, kako bi ona trebalo da izgleda i koje osobine bi trebalo da je krase?

Kakav je tvoj najbolji prijatelj? Opiši ga, šta voli, koliko se znate, koja su mu interesovanja, koliko se često viđate?

Da li si pažljiv prema devojkama, na koji način im ukazuješ pažnju? Da li poštuješ svoje devojke i njihovo mišljenje? Da li ljubav iskazuješ rečima ili delima?

Koji deo tela najviše voliš kod devojaka?

Kako zamišljaš pravu ljubav, da li si veran?

Da li voliš masaže, maženje, nežnosti?

Šta je prvo što izutra uradi?

Da li bi se tetovirao i gde?

Postoje još mnoga pitanja koja možete postaviti, između ostalog i koje ga ljudske osobine najviše nerviraju, da li veruje u sudbinu i da li ima životni moto, šta ne toleriše u vezi i drugo.

Ovakva pitanja u mnogome vam mogu pomoći da započnete konverzaciju. Sami ih odabirate i sami odlučujete u kom pravcu vaše druženje ide.

Takođe, to u mnogome zavisi i od vašeg partnera, od toga koliko je on zainteresovan za druženje sa vama i za samu ideju takvog upoznavanja i razgovor kroz pitanja koja ćete mu postaviti, vi njemu, ali i on vama.

Sponzorisano:

Loading...

Pročitajte i ovo: