Loading...

Primi moje saučešće poruke – izjave saučešća

Čoveku kad je srećan nije potrebna pomoć, snaćiće se već nekako i sam. Medjutim kad nastupe teški trenutci, kad se učini da su se tamni oblaci spustili na našu dušu, tad nam je više nego ikad potrebna topla reč utehe, rame na kojem se možemo isplakati.

Život nosi sa sobom mnoga neprijatna iznenadjenja. To shvatimo tek kad osetimo na svojoj koži. Sigurno smo svi nekad doživeli gubitak neke osobe koja nam je mnogo značila.

Setimo se kako nam je bilo užasno. Verujte, tako je isto i drugima. Koliko god ponekad izgledale izave saučešća besmislene i izveštačene one osobi koja je uzdrmana smrću drage osobe mnogo znače.

Tad treba više nego ikad birati odmerene reči koje će ujedno pokazati da vam je do te osobe jako stalo a sa druge strane joj pokušati vratiti veru u život jer na kraju ćemo svi mi jednom na ovaj ili onaj način umreti.

Ja bih voleo da nikom ne treba ovaj tekst i ove poruke ali na žalost i smrt je deo naših života. U takvim trenutcima mozak nije sposoban da smisli reči utehe i saučešća i zato se one nalaze na ovom mestu u daljem tekstu.

#

Život je samo trenutak izmedju dve večnosti

možda ćemo se negde opet ponovo sresti…

Primi najiskrenije saučešće povodom smrti

#

Život je ponekad surov, budi jak

jer Bog je tako hteo ko zna zašto…

Primi iskreno saučešće!

#

Noćas i nebo plače

stegni svoju decu jače

živeti se i dalje mora

tu nema govora…

Primi iskreno saučešće!

#

Ne pitaj se zašto

To Bog zna

ne pitaj se kako dalje

Bog će ti reći

Budi jak

Primi moje saučešće!

#

Smrt je samo trenutak kada iz jedne stvarnosti prelazimo u drugu. Skupi snagu sa neba i pogledaj one zbog kojih moraš dalje. Znam, teško je ali shvati da ćemo svi jednom umreti…Primi moje saučešće!

#

Njene ću oči uvek pamtiti

znaš da je ne možeš vratiti

Ko zna jednom u smiraj dana

zaceliće svaka čista rana…

Primi iskreno saučešće!

#

Danas i trave plaču

još čuvam tragove na otiraču

i pamtim svaku izgovorenu reč

na žalosti smrt je deo života ovog zemaljskog

Primi najiskrenije moje saučešće!

#

Ne daj da ti magle uguše sećanja

seti se datih obećanja

budi jaka zbog njega

Primi moje najiskrenije saučešće!

#

Seti se šta ti je majka govorila. Suze su za slabe a ti si jaka…Primi moje iskreno saučešće!

#

Znam da ti moje reči u ovom trnutku malo znače. Znam da bol razara tvoje srce. Budi jak jer tako je Bog hteo valjda je tako moralo biti. Ti imaš svoju porodicu i moraš zbog njih biti jak…Primi moje najiskrenije saučešće!

#

Želim tvoj bol podeliti. Znam da se ponekad ruše planine dok na vencu stoji poznato ime ali mora se dalje…Primi moje najskrenije saučešće!

#

Šta god da kažem u ovom teškom trenutku zvučaće besmisleno. Znaj ipak da postoji neko ko će se sa tvojim bolom budi i ustajati…Primi moje iskreno saučešće!

#

Umeo je živeti, umeo se radovati svakoj sitnici.znam da bi voleo da danas budeš jaka i da gledaš u novi dan…Primi moje najiskrenije reči utehe!

#

Život je ponekad baš nepravedan. Šta da učinim da tvoj bol umanjim. možda je najbolje da ćutim i da suzama tvoje rane pokušam zalečiti…Primi moje iskreno saučešće!

#

Kad bih se živelo po dobroti, život tvoje majke bi bio večan, ali na žalost nije tako, umiru i dobre osobe…Primi moje iskreno saučešće!

#

Veruj mi on nije umro, to je samo prividno. Živeće i dalje u našim sećanjima, u našim snovima, u našim pričama…Primi moje najiskrenije saučešće!

#

Znam da je tvoj bol dubok. Znam da ti ničije reči utehe danas neće nju vratiti. Ipak znaj da tvoj bol i ja osećam…Primi moje najiskrenije saučešće!

#

Pogledaj kako je sve utihnulo. Budi ponosna što si imala takvog oca. Primi moje iskreno saučešće!

Sponzorisano:

Loading...

Pročitajte i ovo: