Loading...

Ljubavne poruke VOLIM TE LJUBAVI

Postoji sijaset načina da nekome izjavite ljubav. Nekada to ne moraju biti samo reči, već mnogo umesto vas mogu reći i dela koja činite da nekome pokažete da vam je stalo. Ne kaže se džabe da su i te kako bitne sitnice koje život znače.

Neke od takvih „sitnica“ koje mogu ulepšati dan jesu i poruke koje šaljemo jedni drugima, a naročito su i te kako bitne one ljubavne prirode koje pišemo našem partneru, ali i volimo da ih dobijemo u zoru ili pred polazak na spavanje.

Taj broj poruka iz dana u dan sve više raste. U tom moru pojavljuju se i citati najvećih svetskih umova u istoriji književnosti, ali i neke porukice koje su kreativni momci ili devojke stvorili za svoje ljubavi.

Najlepše volim te poruke

Ukoliko vam je ponestalo inspiracije kako biste mogli da kažete svojoj voljenoj osobi da je volite, mi ćemo vam dati neke od lepih poruka koje biste mogli da iskoristite u svrhu ljubavi.

1. Još uvek ne mogu da otkrijem razlog zašto te toliko volim. A i ne zanima me. Znam samo to da bez tebe ne mogu ni trena. Volim te.

2. Jednom si me upitao da li više volim tebe ili život. Odgovorila sam ti život i ti si se naljutio. Nisi mi dopustio da ti kažem da si zapravo ti moj život. Volim te.

3. Svakoga dana si mi u mislima. Tvoj dodir, tvoj glas, tvoje usne, oči, tvoje ruke i dah. Želim samo tebe. Volim te.

4. Ja nisam siromah jer imam dve najvažnije stvari na svetu – srce i tebe. Srce za tebe, a tebe za sebe. Volim te.

5. Moja najveća sreća jesi ti, jer sam u tvojim očima uspela da pronađem sebe. Volim te.

6. Ti si moja želja, moj anđeo sa neba, ti si taj koji je poseban i koji me čini srećnom. Volim te.

7. Hvala ti za sve što si učinio za mene. Hvala ti što me prihvataš sa svim mojim vrlinama i manama, hvala ti što me slušaš, što me trpiš kada sam dosadna i teška. Hvala ti što me zasmejavaš i činiš najsrećnijom na svetu. Volim te.

8. Želim da ti kažem da si moja jedina ljubav, da pripadam samo tebi i da ne želim ni jednog drugog. Volim te više od sebe.

9. Puštam te da strujiš mojim telom i ostavljaš u njemu neizbrisive tragove. Svaki otkucaj srca me podseti da živim i postojim samo za tebe. Volim te.

10. Neizmerno, ludo, beskrajno, totalno, neizrecivo, čarobno, neodoljivo, nenormalno te volim.

11. Moje srce kuca samo za tebe. Niko te nikada neće voleti više od mene. Volim te. Ne zaboravi.

12. Ti si moja ljubav, moja lepota, radost mog života. Mogu ti pisati hiljadu reči o ljubavi, ali dve su dovoljne. Volim te.

13. Volela bih da sam zvezda. Tako bih cele noći mogla da obasjavam i posmatram tvoje lice i da čuvam tvoje snove. Volim te.

14. Ti si moj otrov. Truje me tvoj lik, tvoj pogled, tvoj osmeh, usne i poljupci. Pa ipak, ne želim da se od tog otrova ikada odvojim i oporavim. Volim te.

15. Želela bih da si noćas blizu, da zaspim na tvojim usnama i šapnem ti da te volim. Tiho – volim te.

16. Prava ljubav je nesebična, jaka. Prava ljubav je kada nekog iskreno voliš, kao ja tebe. Volim te.

17. Tvoji poljupci su moja hrana, tvoj dah moj kiseonik. Zato znaj, ne mogu ni dana bez tebe. Volim te.

18. Ne mogu bez tvojih poljubaca, bez tvog dodira, bez tvojih usana i pogleda. Ne mogu bez tvojih milovanja, nežnosti i toplih reči. Ne mogu bez naših svađa i pomirenja. Volim te.

19. Za mene je život sjaj u tvojim očima. Za mene je bol život bez tebe. Volim te.

20. Nema ničeg lepšeg nego jutrom se probuditi i ugledati te pored sebe. Shavtiti da si samo moj. Te usne, oči, kosa, ruke koje obožavam. Volim te, znaš to.

21. Ponekad se pitam kako sam uopšte mogla da živim do sada bez tebe. Volim te.

22. Bilo gde da sam, sa kim god da sam, ako radim, šetam ili spavam, ja uvek mislim na tebe. Volim te.

23. Ti si jedino što mi je potrebno da moj dan bude ispunjen i lep. Ne mogu da zamislim niti jedan dan bez tebe. Volim te.

24. Ti si jedina osoba u mom životu koja zna da me sasluša, koja zna da miluje, da ljubi, da uteši. Život bez tebe nema smisla. Volim te.

25. Ti si kao duh. Neprimetno si ušao u moj život. Ušunjao si se. Izbrisao si stare rane. Ugasio si bes u meni. Pokazao si mi šta je prava, iskrena, istinska i neizmerna ljubav. Probudio si u meni najlepša osećanja, osećanja za koja i nisam znala da postoje dok tebe nisam upoznala. Volim te.

26. Sećaš li se našeg prvog poljupca? Sećaš li se naše prve šetnje? Držao si me za ruku tada. I još mnogo puta kasnije. Želim da trajemo zauvek. Volim te.

27. Ti si moja blistava zvezda. Sijaš na nebu i čuvaš me dok spavam iako nisi kraj mene. Volim te.

28. I da si na kraju sveta noćas moram da ti kažem da te volim.

29. Ti si neko ko me čini srećnom. Pored tebe sam ispunjena. I kada ćutimo nikada nije dosadno. Tvoji poljupci me leče. U tvom zagrljaju ja se ponovo rađam. Volim te.

30. I Sunce i Zvezde i Mesec i dani i godine i sati i minuti… Sve je tako malo i beznačajno spram tebe. Volim te.

Sponzorisano:

Loading...

Pročitajte i ovo: