Loading...

Korisni pokloni kojima ćete iskreno oduševiti drage osobe

Svaki put kada nam se „desi“ neka posebna prilika poput 18. rođendana ili venčanja, sa tugom se sećamo prošlih vremena kada nije bilo toliko bitno šta ćemo pokloniti već je važnije bilo doći i dobro se provesti. Hej, pa tada je i obična slagalica iz obližnje knjižare bila sjajan poklon! 

Ipak, vremena se menjaju, baš kao i očekivanja, što ste i sami shvatili tokom odrastanja kada su pokloni bili sve zahtevniji, a vama sve mučnije da odaberete onaj pravi. Prosto, ne želite da poklanjate nešto što vam se ne dopada, zatim, želite da poklon bude lep, ali i koristan…

Ah da, bilo bi sjajno kada bi poklon bio i sasvim originalan i neočekivan! Da, da, dosta je tu kriterijuma koje treba ispuniti. 

Ipak, kada malo bolje razmislite, nije tako teško pronaći originalan, dobar i koristan poklon.

Vodite se onim što bi vama bilo potrebno ili zanimljivo, a za slučaj da vam i dalje nedostaje ideja, evo nekoliko naših predloga. 

Vaučeri za putovanja

Ko ne voli da putuje?! Sa ovim poklonom sasvim  sigurno nećete pogrešiti, a jedina „muka“ biće pronaći savršenu destinaciju.

Ipak, oko ovoga se uvek možete raspitati kod bliske osobe osobe kojoj poklanjate ovaj sjajan poklon pa ćete i na to pitanje sa lakoćom pronaći odgovor.

Naravno, ovo ne mora da bude letovanje ili zimovanje, dovoljan je i produženi vikend ali na onoj pravoj destinaciji za koju ste sigurni da će oduševiti osobu kojoj poklanjate vaučer.

Sve zavisi od vas i vaših mogućnosti. Ukoliko se pitate i to kako da poklonite vaučer, naš predlog je da ga jednostavno „sakrijete“ u turističkom vodiču mesta koje će vaša draga osoba posetiti. Iznenađenje je zagarantovano!

Kursevi stranih jezika

Ako znate da vama draga osoba oduvek želi da nauči neki strani jezik, kursevi stranih jezka su sjajan poklon koji sigurno neće očekivati, a ipak će se i te kako obradovati. Ovo je jedan od onih poklona koji je koristan, ali daleko od toga da je dosadan.

Poznavanje stranog jezika otvara mnoga vrata, a ako već nema prilike za učeje u toku školovanja, tu su kursevi stranih jezika. Naravno, bitno je samo da znate koji je omiljeni i jezik koji vaša draga osoba želi da nauči i pola poklona je sređeno!

Časovi vožnje

Velika slavlja poput 18. rođendana zahtevaju veliki poklon. Ukoliko ste u mogućnosti, poklonite svojoj dragoj osobi časove vožnje što će je oduševiti naročito ukoliko sama nije imala mogućnosti da ih uplati.

Vožnja je iz dana u dan sve važnija i važnija, ne samo privatno, već i poslovno, pa ćete na taj način sigurno otvoriti mnoga vrata osobi kojoj poklanjate časove vožnje. 

Poklon kartice u omiljenim radnjama

Na kraju, ukoliko niste sigurni kako biste se snašli sa prethodno navedenim poklonima, uvek vam ostaje proverena ideja – poklon kartice. Ispitajte koja radnja je vašoj dragoj osobi omiljena ili šta joj je trenutno najpotrebnije, uputite se tamo i nabavite joj koristan, a simpatičan poklon.

To može biti butik, može biti knjižara ili radnja sa raznim potrepštinama za kuću. Šta god da je vašoj dragoj osobi potrebno, verujte, donećete joj olakšanje svojim poklonom!

Sponzorisano:

Loading...

Pročitajte i ovo: