Loading...

Istina izazov – zanimljiva pitanja

Igra istine i izazova jeste jedna od najzanimljivijih igara među decom, ali i među odraslima. Mladi je najviše vole igrati u grupama, naročito kada se u njima nalaze osobe koje gaje simpatije jedne prema drugima, pa tu igra dobija jednu novu, ljubavnu dimenziju, a pitanja u igri, kao i izazovi, bivaju sve zanimljivija, teža i škakljivija.

Naravno da je i te kako lepše kada se društvo okupi kod nekog od prijatelja ili kada se odlučite za ovu igru na nekom slavlju ili nečijem rođendanu, ali u poslednje vreme se ova igra pojavljuje i na brojnim internet sajtovima, portalima i forumima, gde se sklapaju nova prijateljstva i gde se na jedan nov način obavljaju razne vrste izazova i odgovara na pitanja učesnika.

Igra je takva da odaberete osobu i tražite joj da iskreno odgovori na neko vaše, najčešće škakljivo pitanje, ili pak da ispuni neki, obično pomalo neprijatan izazov kome će se svi rado nasmejati. Igra dobija posebnu notu i ako učesnici posegnu za kojom čašicom više.

Najzanimljivija pitanja za igru istine

Ukoliko igrate igru istine a pri tom želite da „zakuvate“ situaciju, morate postavljati što zanimljivija pitanja. Pitanja tipa „Koji je poslednji film koji si gledao?“ ili „Da li imaš kućnog ljubimca?“ ili „Koje ti je omiljeno godišnje doba?“ nikome neće biti interesantna i doprineće tome da se igra završi i pre nego što je počela.

Ipak, kada želite da nekoga bolje upoznate, a želite da igra bude na što kulturnijem nivou, možete pitati sledeća pitanja (mi vam nudimo 10 predloga za igru):

 1. Koje su tvoje najveće životne ambicije?
 2. Da li imaš strah od nečega tj fobiju?
 3. Kako zamišljaš pravu ljubav i šta bi osoba koja ti se dopada trebalo da poseduje?
 4. Da li se zbog nečega u životu kaješ?
 5. Da li veruješ u Boga?
 6. Šta bi uradio sa novcem da osvojiš loto nagradu?
 7. Da li si jutarnji tip osobe ili noćna ptica?
 8. Kada si zadnji put plakao-la?
 9. Veruješ li u sudbinu?
 10. Ako bi tvoju kuću zahvatio požar, šta je prvo što bi sačuvao-la?

Mladi vole da postavljaju intrigantna pitanja, osobito ako je u centru zbivanja njihova simpatija, pa žele saznati što više o njoj a istovremeno je i osvojiti. U međuvremenu muški deo ekipe obično ume da ubaci i poneki izazov kako bi se približili devojci, ili pak pokušali da je šarmiraju.

Tako, ako želite da saznate nešto više o nekome tokom igre ili da je pak zacrvenite odgovorom koje mora dati na vaše pitanje, možete pitati sledeće (ovde vam takođe nudimo 10 nešto slobodnijih pitanja za igrače):

 1. pitanje

Za početak, pitajte nekoga od momaka šta je to što ih kod devojaka najviše privlači, ili pak neka momci isto pitanje postave devojkama. U prevodu, to bi bilo pitanje koji je za njih omiljeni deo tela kod devojaka i obrnuto.

 1. pitanje

Neka vam momak ili devojka koju odaberete odgovori da li misli da se dobro ljubi.

 1. pitanje 

Šta je to što se momcima sviđa kada devojka obuče, tj šta ih čini najseksipilnijom za muške oči, dok sa druge strane isto pitanje može biti postavljeno i devojkama.

 1. pitanje 

Pitajte momka da li ga je nekada neko video nagog, i da li se ikada kupao na nudističkoj plaži. I obrnuto, ova pitanja mogu biti postavljena i devojkama. 

 1. pitanje

Idealno pitanje za osobu koju simpatišete jeste da li je nekada prevario devojku i da li je veran u vezama, i obrnuto isto pitanje važi i za devojke.

 1. pitanje

Koje su najluđe uspomene iz prošlosti, šta je najluđe što je uradio-la i zbog čega se dešavalo da pocrveni, tj koji su najveći njegovi-njeni blamovi?

 1. pitanje

Šta pomisliš kada se setiš svojih bivših veza ili ljubavi? Može se ovde ispričati i neki svoj blam ili blam bivšeg partnera, naravno bez imenovanja da se neko ne bi uvredio.

 1. pitanje

Koja je najluđa stvar u krevetu koju si uradio-la?

 1. pitanje

Pitajte simpatiju šta mu-joj se na vama najviše a šta najmanje sviđa. Takođe, pitajte je i da li bi vas ostavio-la zbog nekog drugog i zbog čega.

Ovo su samo neki od predloga kako da započnete čuvenu igru istine i izazova. Ako volite da saznate nešto više o nekome koga simpatišete, izaberite prvu grupu pitanja. Možete započeti sa našim predlozima i nastaviti prema onome što vas kod neke osobe zaista interesuje.

Ako želite da žurku ili skup napravite zanimljivijim, uzbudljivijim i interesantnijim, izaberite drugu grupu pitanja. Opet, mi smo vam dali samo neke od predloga, a vi ćete nadalje u zavisnosti da li osoba želi istinu i izazov, odlučiti da pitate ono što vas najviše zanima, ili da je pak vidite u nekoj akciji izvršenja izazova.

Sve ostalo je na vama i samo od vas zavisi u kom pravcu će igrarija otići, da li ćete imati ugodno veče i dobro se zabaviti, ili ćete se pak dosađivati u aktuelnom društvu i poželeti da što pre odete kući.

Sponzorisano:

Loading...

Pročitajte i ovo: